Інтеграційні процеси в туризмі, готельному та ресторанному господарстві

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/13816
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Інтеграційні процеси в туризмі, готельному та ресторанному господарств і: метод. вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітніх програми «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм», галузі знань 24 Сфера обслуговування спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм», денної та заоч. форм навч. / уклад. Л. Ю. Матвійчук. Луцьк : ЛНТУ, 2022. 26 с.
Ключові слова
Інтеграційні процеси в туризмі, готельному та ресторанному господарстві.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Коваль А. В.
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
tgrs@lntu.edu.ua