Облікові, податкові та контрольні чинники забезпечення ефективності діяльності суб’єктів малого бізнесу

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/15218
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Облікові, податкові та контрольні чинники забезпечення ефективності діяльності суб’єктів малого бізнесу : монографія / В.В. Чудовець та ін. ; за ред. В.В. Чудовця. Луцьк : ІВВ Луцького НТУ, 2021. 148 с.
Короткий огляд (реферат)
У монографії розроблено теоретико-методичні та практичні підходи до розвитку облікових, податкових та контрольних інструментів забезпечення ефективності діяльності суб’єктів малого бізнесу. Розкрито особливості та перспективи облікового та інформаційної забезпечення управління малими підприємствами, вітчизняний та зарубіжний досвід спрощеної системи оподаткування, обґрунтовано вибір її оптимальної форми, стан та напрямки удосконалення звітності суб’єктів малого підприємства. Розглянуто розвиток як державного контролю за підприємницькою діяльністю, так і специфіка формування системи внутрішнього контролю суб’єктів малого бізнесу та ін.
Рекомендовано для фахівців-практиків суб’єктів малого бізнесу, викладачів та здобувачів закладів вищої освіти.
Ключові слова
Малий бізнес, суб'єкти малого бізнесу, облік, контроль, оподаткування, звітність суб'єктів малого бізнесу, спрощена система оподаткування, єдиний податок.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Чудовець Віталій Васильович
Кафедра працівника
Кафедра обліку і аудиту (ФФОЛП)
Електронна пошта
v.chudovets@lutsk-ntu.com.ua