Облік та оподаткування

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/15238
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Облік та оподаткування : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Логістика» галузі знань 07 Управління та адміністрування спец. 076 Підприємництво та торгівля денної та заоч. форм навч. / уклад. Т. М. Писаренко. Луцьк : ЛНТУ, 2023. 160 с.
Ключові слова
Загальна характеристика бухгалтерського обліку, предмет і метод бухгалтерського обліку, бухгалтерський баланс, рахунки бухгалтерського обліку і подвійний запис, облік необоротних активів, облік запасів, облік грошових коштів і дебіторської заборгованості, облік власного капіталу та зобов’язань, облік витрат, облік доходів, облік фінансових результатів, основи оподаткування в Україні, адміністрування податків і зборів, податок на додану вартість, податок на прибуток підприємств, податок на доходи фізичних осіб, акцизний податок і мито, спрощена система оподаткування та звітності.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Писаренко Тетяна Миколаївна
Кафедра працівника
Кафедра обліку і аудиту (ФФОЛП)
Електронна пошта
Pysarenko.t@lutsk-ntu.com.ua