Цифрова трансформація бізнесу

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/16665
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Цифрова трансформація бізнесу : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Крафтові харчові технології» галузь знань 18 Виробництво і технології спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. Н.В. Голячук. – Луцьк : ЛНТУ, 2024. 40 с.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Голячук Наталія Василівна
Кафедра працівника
Кафедра обліку і аудиту (ФФОЛП)
Електронна пошта
n.holiachuk@lutsk-ntu.com.ua