Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс: «Харчові продукти функціонального призначення»)

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/17505
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс: «Харчові продукти функціонального призначення») : метод. вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» денної та заоч. / уклад. Т. С. Ярошевич. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 20 с.
Ключові слова
Функціональні інгредієнти, функціональні продукти, практична робота, завдання.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Ярошевич Т.С.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
t.yaroshevych@lntu.edu.ua