Цифрові та інноваційні технології індустрії гостинності

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/17785
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Цифрові та інноваційні технології індустрії гостинност : метод. вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. В. М. Подоляк, М. І. Лепкий. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 52 с.
Ключові слова
Цифрові та інноваційні технології індустрії гостинності
практичні
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Коваль А. В.
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
tgrs@lntu.edu.ua