Бібліографічний опис методичних вказівок
Кормовиробництво : метод. вказівки до викон. практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Агрономія» галузі знань 20 Аграрні науки і продовольство, спец. 201 Агрономія денної та заоч. форм навч. / уклад.: М.В. Довгаюк-Семенюк, М.І. Зінчук, М.Б. Августинович. - Луцьк : ЛНТУ, 2024. - 88 с.
Ключові слова
Кормові культури, сінаж, силос, зелена маса, раціон тварин, грубостеблові корми, концентровані корми, білкові добавки, вітаміни в кормах, енергетична цінність корму, кормовий баланс, кормова база, технології заготівлі кормів, якість кормів, зберігання кормів, змішані корми, лугові трави, генетика кормових рослин, мінеральні добавки, ферментація кормів, органічні корми, біоенергетика кормових культур.