Кормовиробництво

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/18160
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Кормовиробництво : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Агрономія» галузі знань 20 Аграрні науки і продовольство, спец. 201 Агрономія денної та заоч. форм навч. / уклад.: М.В. Довгаюк-Семенюк, М.І. Зінчук. - Луцьк : ЛНТУ, 2024. - 88 с.
Ключові слова
Кормові культури, сінаж, силос, зелена маса, раціон тварин, грубостеблові корми, концентровані корми, білкові добавки, вітаміни в кормах, енергетична цінність корму, кормовий баланс, кормова база, технології заготівлі кормів, якість кормів, зберігання кормів, змішані корми, лугові трави, генетика кормових рослин, мінеральні добавки, ферментація кормів, органічні корми, біоенергетика кормових культур.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Поліщук Р. Й.
Факультет працівника
2021 Факультет аграрних технологій та екології
Кафедра працівника
Кафедра агрономії
Електронна пошта
agronom@lntu.edu.ua