Цифрова трансформація бізнесу. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Крафтові харчові технології» галузь знань 18 Виробництво і технології спеціальності

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/19550
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Цифрова трансформація бізнесу. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Крафтові харчові технології» галузь знань 18 Виробництво і технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Н.В. Голячук. – Луцьк : ЛНТУ, 2024. 20с.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Голячук Наталія Василівна
Кафедра працівника
Кафедра обліку і аудиту (ФФОЛП)
Електронна пошта
n.holiachuk@lutsk-ntu.com.ua