Цифрова трансформація бізнесу. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Крафтові харчові технології» галузь знань 18 Виробництво і технології спеціальності
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс:https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/19550
Тип: Методички
6 переглядів
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Цифрова трансформація бізнесу. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Крафтові харчові технології» галузь знань 18 Виробництво і технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Н.В. Голячук. – Луцьк : ЛНТУ, 2024. 20с.