Іноваційна діяльність в туризмі, готельному та ресторанному господарстві

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/19623
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Іноваційна діяльність в туризмі, готельному та ресторанному господарстві : метод. вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» та освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спец. 241 Готельно-ресторанна справа та спец. 242 Туризм і рекреація денної та заоч. форми навч. / уклад. М. І. Лепкий. Луцьк : Луцький НТУ, 2024. 14 с.
Ключові слова
Інновації, туризм, готельне господарство, ресторанне господарство.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Дащук Ю.Є.
Факультет працівника
2020 Факультет екології, туризму та електроінженерії
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
yli2204@ukr.net