Комунікації в готельно-ресторанному господарстві

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/19723
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Комунікації в готельно-ресторанному господарстві : метод. вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань J Транспорт та послуги спец. J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг денної та заоч. форми навч. / уклад. Т. В. Зубехіна. Луцьк : ЛНТУ, 2025. 17 с.
Ключові слова
Готельно-ресторанне господарство, комунікації.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Зубехіна Т. В.
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
t.zubekhina@lntu.edu.ua