Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/19898
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : метод. вказівки до викон. практичних робіт з курсу для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузь знань J Траспорт та послуги спец. J2 Готельно-ресторана справа та кейтиринг денної та заоч. форми навч. /уклад. В. М. Подоляк. Луцьк : ЛНТУ 2025. 88 с.
Ключові слова
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Подоляк В.М.
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
volyn@ukr.net