Економіка готелів і ресторанів

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/19901
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Економіка готелів і ресторанів : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» спец. 241 Готельно-ресторанна справа галузі знань 24 Сфера обслуговування денної та заоч. форм навч. / уклад. В. П. Луцьк : ЛНТУ, 2025. 160 с.
Ключові слова
Економіка, економіка готелів, економіка ресторанів, управління ресурсами підприємств, основи планування на підприємствах.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Поліщук В. Л.
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
v.polishchuk2023@lntu.edu.ua