Банківське регулювання та нагляд

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/4416
Тип: Навчальні посібники
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва навчального посібника/підручника
Бібліографічний опис
Вавдіюк Н.С. Банківське регулювання та нагляд : навч. посіб. / Н.С. Вавдіюк, Н.І. Корецька ; МОН України, Луцький НТУ. – Луцьк : ІВВ Луцького НТУ, 2018. – 336 с.
Короткий огляд (реферат)
У навчальному посібнику висвітлюються питання теорії та практики банківського регулювання, методології та інструментарію здійснення нагляду за діяльністю банків з боку Національного банку України у процесі їх реєстрації, ліцензування, аналізу економічних параметрів та фінансової звітності, здійснення пруденційного безвиїзного нагляду, поточного нагляду та моніторингу якості управління ризиками в банках, ранньої діагностики неплатоспроможності банків тощо.
У виданні подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Навчальний посібник містить питання та завдання до практичних занять, питання для закріплення знань (до самостійного опрацювання та самоконтролю; до дискусій, для підготовки рефератів), тестові завдання, термінологічний словник, список рекомендованої та використаної літератури.
Ключові слова
Банківське регулювання, банківський нагляд, Національний банк України.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Корецька Н.І.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра менеджменту (ФБ)
Електронна пошта
nataliya.koretska@gmail.com