Зниження витрати палива і шкідливих викидів легковим автомобілем з бензиновим двигуном в експлуатаційних умовах шляхом оптимізації управління

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/4565
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Швабюк В.В. Зниження витрати палива і шкідливих викидів легковим автомобілем з бензиновим двигуном в експлуатаційних умовах шляхом оптимізації управління : рукопис колективної монографії / В.В. Швабюк, В.В. Грабовець. – Луцьк : ІВВ Луцького НТУ, 2019. – 136 с.
Короткий огляд (реферат)
Колективна монографія присвячена покращенню паливної економічності та зменшенню кількості шкідливих викидів автомобілів з бензиновими двигунами шляхом оптимізації параметрів управління в процесі розгону, з розробкою схеми приладу ефективного керування дорожнім транспортним засобом. під час експлуатації. Дістало подальшого розвитку математичне моделювання для визначення паливної економічності та екологічних показників автомобіля в процесі розгону та за режимами міського їздового циклу на дорозі, що дозволяє визначати вплив параметрів управління в процесі розгону на показники роботи автомобіля в умовах експлуатації.
Колективна монографія призначена для спеціалістів автомобільного транспорту.
Ключові слова
Дорожні транспортні засоби, автомобільні транспортні засоби двигуни внутрішнього згорання, відпрацьовані гази шкідливі речовини шкідливі викиди, примусовий холостий хід.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Мазилюк П.В.
Факультет працівника
2020 Машинобудівний факультет
Кафедра працівника
Кафедра автомобілів і транспортних технологій (МБФ)
Електронна пошта
pmazylyuk@gmail.com