Корозійна стійкість чугуну в умовах виробництва томат-продуктів

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/4953
Тип: Наукова стаття
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій
Бібліографічний опис
Гулай О.І. Корозійна стійкість чугуну в умовах виробництва томат-продуктів / О.І. Гулай, В.Я. Шемет. // Modern scientific researches : The International Scientific Periodical Journal. - 2018. - Вип. 3, ч. 1. С. 9-15.
Ключові слова
Чавун, обладнання харчової промисловості, хімічна стійкість, корозія.
Дата публікації (рік)
Видавець
Мінськ
Ініціали працівника
Гулай О.І.
Факультет працівника
2020 Технологічний факультет
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
o.hulai@lntu.edu.ua