Облік та контроль якості м’ясної продукції

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/5134
Тип: Наукова стаття
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій
Бібліографічний опис
Тлучкевич Н.В. Облік та контроль якості м’ясної продукції / Н.В. Тлучкевич, А.А. Ковальчук // Економічні науки. Серія : Облік і фінанси : зб. наук. пр. - 2016. - Вип. 13 (49). - С. 214-220.
Ключові слова
Відхилення, контроль, м’ясні вироби, норми, облік, продукція, якість.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Тлучкевич Наталія Володимирівна
Кафедра працівника
Кафедра обліку і аудиту (ФФОЛП)
Електронна пошта
n.tluchkevych@lutsk-ntu.com.ua