Економіка та організація інноваційної діяльності

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/5138
Тип: Навчальні посібники
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва навчального посібника/підручника
Бібліографічний опис
Рудь Н. Економіка та організація інноваційної діяльності : підручник / Н. Рудь, А. Гордійчук. - 2-е вид., перероб. і доп. - Луцьк : ІВВ Луцького НТУ, 2019. - 446 с.
Короткий огляд (реферат)
Це навчальне видання повністю охоплює всі чотирнадцять тем типової програми дисципліни «Економіка та організація інноваційної діяльності» відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра галузевого стандарту вищої освіти за спеціальностями напряму 305 – «Економіка і підприємництво», введеного як ГСВО МОН наказом Міністерства освіти і науки України №444 від 7.06.06 р.
У навчальному посібнику розглянуті питання становлення і створення інновацій та сучасних тенденцій їх розвитку; розглянуті теоретичні основи формування інноваційної політики підприємства, управління інноваційним розвитком та процесами; висвітлені питання формування попиту на інновації, державного регулювання та підтримки інноваційного розвитку, моніторингу та інформаційного забезпечення інноваційної діяльності, фінансування інновацій, оновлення виробництва, оцінки ефективності інноваційної діяльності підприємства.
Посібник містить авторські підходи до оцінки: інноваційних ризиків, ефективності інвестицій в умовах ризику, ефективності технологічних інновацій, вартості інформації, вартості об’єктів інтелектуальної власності, методичні підходи до вибору джерел фінансування, вдосконалення процесів комерціалізації наукових розробок.
Для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, викладачів, науковців, менеджерів, усіх, кого цікавлять питання економіки і організації інноваційної діяльності на підприємстві.
Ключові слова
Інноваційна політика, маркетинг інновацій, фінансування інновацій, ефективність інновацій, інформаційне забезпечення інновацій.
Дата публікації (рік)
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Шубалий О. М.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра економіки (ФБ)
Електронна пошта
pcep@lntu.edu.ua