Дитяче ігрове середовище в закладах громадського призначення: принципи проектування

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/5354
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Бондарчук Ю.С. Дитяче ігрове середовище в закладах громадського призначення: принципи проектування : монографія. Луцьк : Луцький НТУ, 2018. 294 с.
Короткий огляд (реферат)
Монографія присвячена проблемам розвитку системи «дитина – дитяче ігрове середовище – громадський заклад». Теоретичний матеріал розкриває еволюцію дитячого ігрового середовища громадських закладів та особливості його типології. Охарактеризовано об’ємно-просторову структуру, конструктивно-технологічні, ергономічні та естетичні аспекти проектування дитячого ігрового середовища. У монографії виділені принципи проектування та обґрунтовано модель проектування дитячого ігрового середовища, що відображає процес його формування під впливом інтеграції з громадським закладом. Монографія містить таблиці та матеріали, які ілюструють запропоновані теоретичні положення.
Рекомендовано для науковців, аспірантів, студентів вищих художніх і технічних навчальних закладів. Видання також може бути корисним дизайнерам, інженерам, мистецтвознавцям, архітекторам, а також широкому колу читачів, яких цікавлять проблеми розвитку та організації дитячого ігрового середовища.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
ISBN
Монографія
Ініціали працівника
Бондарчук Юлія Сергіївна
Факультет працівника
Факультет архітектури, будівництва та дизайну
Кафедра працівника
2021 Кафедра дизайну та графіки
Електронна пошта
juliabond89@ukr.net