Електроощадні технології в електричних мережах енергосистем

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/5718
Тип: Навчальні посібники
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва навчального посібника/підручника
Бібліографічний опис
Добровольська Л.Н. Електроощадні технології в електричних мережах енергосистем / Л.Н. Добровольська, В.В. Кулик, П.Д. Лежнюк ; під ред.
П.Д. Лежнюка. − Луцьк : ІВВ Луцького НТУ, 2018. − 328 с.
Короткий огляд (реферат)
В навчальному посібнику наведена структура і причини втрат електроенергії в електричних мережах енергосистем. Розглянуто методи розрахунку втрат в електричних мережах, а також методи аналізу і вибору заходів їх зниження. Обґрунтовано організаційні та технічні заходи зниження втрат в електричних мережах. Розглянуто способи і засоби оптимального
керування режимами електроенергетичних систем для зниження в них втрат електроенергії під час її транспортування і розподілу. Описано програмне забезпечення, яке реалізує викладені методи розрахунку втрат і дозволяє розробляти заходи щодо їх зниження.
Навчальний посібник призначено для студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», які вивчають дисципліни «Електроощадні технології в електроенергетичних системах», "Сучасні проблеми в електроенергетиці, електротехніці та електромеханіці", «Електричні системи та мережі».
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : ІВВ Луцького НТУ
ISBN
Файл
Ініціали працівника
Собчук Д.С.
Факультет працівника
2020 Факультет екології, туризму та електроінженерії
Кафедра працівника
Кафедра електропостачання (ФЕТЕ)
Електронна пошта
sobdim@gmail.com