Розробка захисних покриттів з підвищеною зносостійкістю на основі епоксидних композитів, модифікованих кремнійорганічним лаком КО-921

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/5760
Тип: Автореферати дисертацій
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Кашицький В.П. Розробка захисних покриттів з підвищеною зносостійкістю на основі епоксидних композитів, модифікованих кремнійорганічним лаком КО-921 : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.02.01 "Матеріалознавство" / Кашицький Віталій Павлович ; Луцький державний технічний університет. - Луцьк, 2006. - 24 с.
Короткий огляд (реферат)
Оптимізовано склад модифікованого епоксикомпозиту та досліджено вплив різнофункціональних наповнювачів на фізико-механічні та триботехнічні характеристики матеріалу. Встановлено оптимальні температурно-часові режими обробки епоксикомпозиту.
Показано ефективність додаткової комплексної ультразвукової та ультрафіолетової обробки композиції на стадії формування для підвищення ступеня структурованості та зносостійкості отриманих матеріалів. Досліджено структурні зміни та умови стабілізації фрикційного процесу для розроблених епоксикомпозитів.
Створено нові багатошарові епоксикремнійорганічні композитні покриття.
Основні результати роботи набули промислового впровадження для захисту днища та надколісних ніш автомобільної техніки, а також роликів транспортних платформ на підприємстві ВАТ “ЛуАЗ”.
Ключові слова
Епоксикомпозитний матеріал, покриття, модифікатор, наповнювач, адгезійна міцність, фізичні поля, зносостійкість, сервовитна плівка.
Дата публікації (рік)
Файл
Ініціали працівника
Гулай О.І.
Факультет працівника
2020 Технологічний факультет
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
o.hulai@lntu.edu.ua