Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанного бізнесу

Тип матеріалів: Методички
Автор/укладач Назва Факультет / Кафедра Рік видання Видавець
1 Панасюк С.Г.
Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанного бізнесу

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)

2023 Луцьк : ЛНТУ
2 Панасюк С.Г.
Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанного бізнесу

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)

2021 Луцьк : Луцький НТУ
3 Панасюк С.Г.
Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанного бізнесу

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)

2021 Луцьк : Луцький НТУ
4 Панасюк С.Г.
Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанного бізнесу

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)

2021 Луцьк : Луцький НТУ