Перейти до основного вмісту
Інституційний репозитарій ЛНТУ
Головна
Статистика
Статистика по авторефератах дисертацій
Статистика по дисертаціях
Статистика по методичках
Статистика по монографіях
Статистика по навчальних посібниках\підручниках
Статистика по наукових статтях
Вхід
Методи аналізу харчової продукції. Ч. 1
Оберіть тип матеріалів
- Усі -
Автореферати дисертацій
Дипломна робота
Дисертації
Методички
Монографії
Навчальні посібники
Наукова стаття
Проста сторінка
Застосувати
Тип матеріалів: Методички
№
Автор/укладач
Назва
Факультет / Кафедра
Рік видання
Видавець
1
Шемет В.Я.
Методи аналізу харчової продукції. Ч. 1
Переглянути
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
2021
Луцьк : Луцький НТУ