Передрій О.І.
№ | Автор/укладач | Назва | Факультет / Кафедра | Рік видання | Видавець | Автор/укладач | Назва статті | Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій | Бібліографічний опис | Факультет / кафедра | Видавець | Дата публікації (рік) | Файл |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Передрій О.І. | Товарознавство непродовольчих товарів
|
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
2021 | Луцьк : ЛНТУ | ||||||||
2 | Передрій О.І. | Товарознавство непродовольчих товарів
|
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
2021 | Луцьк : ЛНТУ | ||||||||
3 | Дзюбинський А.В., Передрій О.І. | Методичні вказівки до проходження виробничої практики
|
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
2022 | Луцьк : ЛНТУ | ||||||||
4 | Передрій О.І. | "Товарознавство непродовольчих товарів
|
2022 | Луцьк : Луцький НТУ | |||||||||
5 | Передрій О.І. | Товарознавство непродовольчих товарів
|
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
2022 | Луцьк : Відділ іміджу та промоції Луцького НТУ | ||||||||
6 | Дзюбинський А.В., Передрій О.І. | Методичні вказівки до проходження переддипломної практики
|
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
2022 | Луцьк : ЛНТУ | ||||||||
7 | Передрій О.І. | Товарознавство непродовольчих товарів
|
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
2022 | Луцьк : ЛНТУ | ||||||||
8 | Передрій О.І. | Товарознавство книг
|
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
2021 | Луцьк : Луцький НТУ | ||||||||
9 | Передрій О.І., Ярошевич Т.С. | Технічне регулювання експорту борошняних сумішей для приготування кондитерських виробів
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Передрій О.І., Ярошевич Т.С. Технічне регулювання експорту борошняних сумішей для приготування кондитерських виробів. Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. 2021. Вип 14. С. 44-57 | 2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
Луцьк : Луцький НТУ | 2021 | Техн регулювання експорту борошн сум.pdf654.89 КБ | |||||
10 | Передрій О.І. | Основи технологій виробництва товарів
|
2020 Факультет бізнесу Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
2020 | Луцьк : ІВВ Луцького НТУ |