Особливості сертифікації продуктів харчування відповідно до стандартів «халяль»
№ | Автор/укладач | Назва статті | Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій | Бібліографічний опис | Факультет / кафедра | Видавець | Дата публікації (рік) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Передрій О.І. | Особливості сертифікації продуктів харчування відповідно до стандартів «халяль»
|
Товарознавчий вісник | Передрій О.І. Особливості сертифікації продуктів харчування відповідно до стандартів «халяль» / О.І. Передрій // Товарознавчий вісник : зб. наук. праць Луцького НТУ. – 2017. – Вип. 10. – С.137-143. | 2020 Факультет бізнесу Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
Луцьк : Луцький НТУ | 2017 |