Використання потенціалу твердих побутових відходів регіону на засадах кругової економіки

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/14263
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Використання потенціалу твердих побутових відходів регіону на засадах кругової економіки (на прикладі Волинської області) : монографія / О.В. Дзюбинська, Ю.Г. Фесіна, А.В. Дзюбинський, М.В. Смаль. ‒ Луцьк : Вежа-Друк, 2022. – 276 с.
Короткий огляд (реферат)
Питання проблематики відходів в тому числі має і ресурсне походження. Від ефективності використання ресурсів залежить ситуація з утворенням відходів. Виходячи з сучасного досвіду регіонів та муніципалітетів зарубіжних країн, нині варто застосовувати нові концептуальні підходи до формування ресурсного потенціалу на засадах раціонального співвідношення первинних і вторинних ресурсів. Ратифікація моделі кругової економіки може стати панацеєю й сформувати новий підхід до філософії поводження з відходами. В монографії обґрунтовано теоретико-методичні засади і практичні рекомендації щодо становлення механізму використання ресурсного потенціалу побутових відходів регіону на засадах кругової економіки.
Ключові слова
Кругова економіка, тверді побутові відходи, рециклінг.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Вежа-Друк
Монографія
Ініціали працівника
Дзюбинська Оксана Василівна
Факультет працівника
Факультет архітектури, будівництва та дизайну
Кафедра працівника
Кафедра будівництва та цивільної інженерії (ФАБД)
Електронна пошта
oksanaklimuk@ukr.net