Бізнес-планування в харчових виробництвах і ресторанному господарстві

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/10340
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Бізнес-планування в харчових виробництвах і ресторанному господарстві : метод. вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології», галузі знань 18 Виробництво та технології, спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. Л. В. Павлюк. Луцьк : Луцький НТУ, 2021. 12 с.
Ключові слова
Бізнес-планування, харчове виробництва, ресторанне господарство, бізнес-план, планування діяльності.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Павлюк Л.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності (ФБ)
Електронна пошта
l.pavliuk@lntu.edu.ua