Бізнес-планування в харчових виробництвах і ресторанному господарстві

Тип матеріалів: Методички
Автор/укладач Назва Факультет / Кафедра Рік видання Видавець
1 Павлюк Л.В.
Бізнес-планування в харчових виробництвах і ресторанному господарстві

2021 Факультет бізнесу та права

2021 Кафедра підприємництва, торгівлі та логістики

2021 Луцьк : Луцький НТУ
2 Павлюк Л.В.
Бізнес-планування в харчових виробництвах і ресторанному господарстві

2021 Факультет бізнесу та права

2021 Кафедра підприємництва, торгівлі та логістики

2021 Луцьк : Луцький НТУ
3 Павлюк Л.В.
Бізнес-планування в харчових виробництвах і ресторанному господарстві

2021 Факультет бізнесу та права

2021 Кафедра підприємництва, торгівлі та логістики

2021 Луцьк : Луцький НТУ