Бізнес-планування в харчових виробництвах і ресторанному господарстві

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/10341
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Бізнес-планування в харчових виробництвах і ресторанному господарстві : метод. вказівки до викон. самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології», галузі знань 18 Виробництво та технології, спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. Л. В. Павлюк. Луцьк : Луцький НТУ, 2021. 20 с.
Ключові слова
Бізнес-планування, харчові технології, ресторанне господарство, бізнес-план, планування діяльності.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Павлюк Л.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності (ФБ)
Електронна пошта
l.pavliuk@lntu.edu.ua