Товарознавство харчових продуктів. Розділ «Кондитерські вироби».

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/2366
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Товарознавство харчових продуктів. Розділ «Кондитерські вироби» : метод. вказівки до лабораторних занять для студ. напряму підготов. 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» денної та заоч. форм навч. / уклад. Т.С. Ярошевич. – Луцьк : Луцький НТУ, 2016. – 36 с.
Ключові слова
Продукти, кондитерські вироби, карамель, какао-порошок, шоколад.
Рік видання
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Петройчук Г.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
g.petroychuk@lntu.edu.ua