Смаль Б.А.

Тип матеріалів: Навчальні посібники
Автор/укладач Назва навчального посібника/підручника Факультет / Кафедра ISBN Дата публікації (рік) Видавець Файл
1 Матвійчук Л.Ю., Чепурда Л.М., Лютак О.М., Сидорук С.В., Смаль Б.А., Лепкий М.І., Подоляк В.М., Зубехіна Т.В., Громик О.М., Дащук Ю.Є.
Готельно-ресторанна справа

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)

11111 2023 Луцьк : ЛНТУ Навчальний посібник _Готельно-ресторанна справа_ 2023.pdf5.65 МБ
Тип матеріалів: Методички
Автор/укладач Назва Факультет / Кафедра Рік видання Видавець
2 Матвійчук Л.Ю., Смаль Б.А.
Управління якістю готельно-ресторанних послуг

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)

2023 Луцьк : ЛНТУ
3 Матвійчук Л.Ю., Смаль Б.А.
Управління якістю готельно-ресторанних послуг

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)

2023 Луцьк : ЛНТУ
4 Матвійчук Л.Ю., Смаль Б.А.
Управління якістю готельно-ресторанних послуг

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)

2023 Луцьк : ЛНТУ