Фізикохімічні аспекти молекулярної гастрономії
№ | Автор/укладач | Назва статті | Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій | Бібліографічний опис | Факультет / кафедра | Видавець | Дата публікації (рік) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Шемет В.Я., Гулай О.І., Мороз І.А. | Фізикохімічні аспекти молекулярної гастрономії
|
Наукові праці НУХТ | Шемет В. Я., Гулай О. І., Мороз І. А. Фізикохімічні аспекти молекулярної гастрономії. Наукові праці НУХТ. 2021. Т. 27, № 3. C. 163-171. | 2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра матеріалознавства (ТФ) |
НУХТ | 2021 |