Основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні

Тип матеріалів: Наукова стаття
Автор/укладач Назва статті Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій Бібліографічний опис Факультет / кафедра Видавець Дата публікації (рік) Файл
1 Тищук І.В., Поліщук Л.М.
Основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні
Інтеграція бізнес-структур : стратегії та технології Тищук І.В. Основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні / І.В. Тищук, Л.М. Поліщук // Інтеграція бізнес-структур : стратегії та технології. - 2020. - С.71-76

2020 Факультет екології, туризму та електроінженерії

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)

Тбілісі 2020 33.-Tbylysy-Hruzyia-fevral-2020.pdf1.94 МБ