Основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/4803
Тип: Наукова стаття
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій
Бібліографічний опис
Тищук І.В. Основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні / І.В. Тищук, Л.М. Поліщук // Інтеграція бізнес-структур : стратегії та технології. - 2020. - С.71-76
Ключові слова
Ресторанний бізнес, інфраструктура, ресторан.
Дата публікації (рік)
Видавець
Тбілісі
Ініціали працівника
Сидорук С.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра менеджменту (ФБ)
Електронна пошта
s.sidoruk@lntu.edu.ua