Інтеграція бізнес-структур : стратегії та технології
№ | Автор/укладач | Назва статті | Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій | Бібліографічний опис | Факультет / кафедра | Видавець | Дата публікації (рік) | Файл |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Тищук І.В., Поліщук Л.М. | Основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні
|
Інтеграція бізнес-структур : стратегії та технології | Тищук І.В. Основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні / І.В. Тищук, Л.М. Поліщук // Інтеграція бізнес-структур : стратегії та технології. - 2020. - С.71-76 | 2020 Факультет екології, туризму та електроінженерії Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ) |
Тбілісі | 2020 | 33.-Tbylysy-Hruzyia-fevral-2020.pdf1.94 МБ |