Товарознавчий вісник : зб. наук. пр.
№ | Автор/укладач | Назва статті | Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій | Бібліографічний опис | Факультет / кафедра | Видавець | Дата публікації (рік) | Файл |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Головенко Т.М. | Особливості товарознавчої оцінки якості соломи льону олійного
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Головенко Т.М., Бартків Л.Г., Тіхосова Г.А. Особливості товарознавчої оцінки якості соломи льону олійного. Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. Луцьк, 2017. Вип. 10. С. 52-63. | 2020 Машинобудівний факультет Кафедра галузевого машинобудування та лісового господарства (МБФ) |
Луцьк : РВВ Луцького НТУ | 2017 | Стаття.pdf826.24 КБ |
2 | Передрій О.І., Ярошевич Т.С. | Технічне регулювання експорту борошняних сумішей для приготування кондитерських виробів
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Передрій О.І., Ярошевич Т.С. Технічне регулювання експорту борошняних сумішей для приготування кондитерських виробів. Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. 2021. Вип 14. С. 44-57 | 2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
Луцьк : Луцький НТУ | 2021 | Техн регулювання експорту борошн сум.pdf654.89 КБ |
3 | Ярошевич Т.С. | Сучасні заходи запобігання мікробіологічному псуванню хліба
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Ярошевич Т.С. Сучасні заходи запобігання мікробіологічному псуванню хліба. Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. Луцьк, 2016. Вип. 9. С. 178-183 | 2020 Факультет бізнесу Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
Луцьк : РВВ Луцького НТУ | 2016 | Сучасні засоби запобігання м-б псув хліба.pdf259.17 КБ |
4 | Ярошевич Т.С. | Товарознавча оцінка хліба пшеничного, збагаченого пшоном шліфованим
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Ярошевич Т.С., Ярошевич О.М. Товарознавча оцінка хліба пшеничного, збагаченого пшоном шліфованим. Товарознавчий вісник. Луцьк, 2016. Вип. 9. С. 172-178. | 2020 Факультет бізнесу Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
Луцьк : Луцький НТУ | 2016 | Товарозн оцінка хл, збагач пшоном шліф.pdf297.87 КБ |
5 | Шегинський О.В., Кравчук П.Я., Масєчко І.В. | Вибір показників якості для дослідження конкурентоспроможності промислової продукції
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Шегинський О.В., Кравчук П.Я., Масєчко І.В. Вибір показників якості для дослідження конкурентоспроможності промислової продукції. Товарознавчий вісник. Луцьк, 2018. Вип. 11. С. 160-169. | 2020 Факультет бізнесу Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
Луцьк : Луцький НТУ | 2018 | Tvis_2018_11_20.pdf720.23 КБ |
6 | Ярошевич Т.С., Ярошевич О.Н. | АНАЛІЗ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ ГОТОВИХ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Ярошевич Т.С., Ярошевич О.Н. АНАЛІЗ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ ГОТОВИХ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ. Товарознавчий вісник. зб. наук. пр. 2017. Вип. 10. С. 87-92. |
2020 Факультет бізнесу Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
Луцьк : ІВВ Луцького НТУ | 2017 | Ринок борошн сумішей.pdf507.99 КБ |
7 | Ярошевич Т.С., Пахолюк О.В. | Український ринок риби та морепродуктів : проблеми та перспективи
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Ярошевич Т.С. Український ринок риби та морепродуктів : проблеми та перспективи / Т.С. Ярошевич, О.В. Пахолюк // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. – 2020. - Вип. 13. – С. 40-51. |
2020 Факультет бізнесу Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
Луцьк : Луцький НТУ | 2020 | Ринок риби та морепродуктів.pdf443.59 КБ |
8 | Ярошевич Т.С. | Особливості експертизи устриць
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Ярошевич Т.С. Особливості експертизи устриць / Т.С. Ярошевич // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. – 2019. - Вип. 12. – С.110-119. | 2020 Факультет бізнесу Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
ІВВ Луцького НТУ | 2019 | Особливості експ. устриць.pdf319.71 КБ |
9 | Ярошевич Т.С. | Товарознавча оцінка хліба пшеничного, збагаченого пшоном шліфованим
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Ярошевич Т.С., Ярошевич О.М. Товарознавча оцінка хліба пшеничного, збагаченого пшоном шліфованим. Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. 2016. Вип. 9. С. 172-178. | 2020 Факультет бізнесу Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
Луцьк : Луцький НТУ | 2016 |