Сучасні заходи запобігання мікробіологічному псуванню хліба
№ | Автор/укладач | Назва статті | Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій | Бібліографічний опис | Факультет / кафедра | Видавець | Дата публікації (рік) | Файл |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Ярошевич Т.С. | Сучасні заходи запобігання мікробіологічному псуванню хліба
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Ярошевич Т.С. Сучасні заходи запобігання мікробіологічному псуванню хліба. Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. Луцьк, 2016. Вип. 9. С. 178-183 | 2020 Факультет бізнесу Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
Луцьк : РВВ Луцького НТУ | 2016 | Сучасні засоби запобігання м-б псув хліба.pdf259.17 КБ |