Устаткування швейної промисловості

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/14269
Тип: Навчальні посібники
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва навчального посібника/підручника
Бібліографічний опис
Шовкомуд О. В., Головенко Т. М., Пуць В. С. Устаткування швейної промисловості : навч. посіб. Луцьк : Вежа-Друк, 2023. 280 с.
Короткий огляд (реферат)
У навчальному посібнику наведено основні положення технологій швейної промисловості, термінологія, розглянуті робочі процеси, будова, принципи роботи машин та обладнання у сфері технічного забезпечення швейної галузі. Комплекс теоретичного та практичного матеріалу формує систематичні знання у студентів про будову різновидів обладнання швейного виробництва: промислових, спеціальних швейних машин, зшивально-обметувальної техніки, обладнання для волого-теплової обробки, особливості їх конструкції, робочі процеси, принципи роботи автоматизованого обладнання та технологічні операції на швейних машинах оснащених автоматизованими системами управління. Змістовне наповнення розділів навчального посібника спрямоване на ґрунтовне засвоєння матеріалу здобувачами вищої освіти. Схеми та ілюстрації доповнюють викладений матеріал. У посібнику згідно тем наведені дискусійні і контрольні питання, тести, практичні роботи, питання для самоконтролю та додатки. Рекомендовано для студентів освітніх ступенів бакалавр та магістр спеціальності 182 Технології легкої промисловості денної та заочної форм навчання з метою підвищення рівня їх навчальної діяльності та самостійної роботи в поза навчальний час, а також для учнів коледжів, професійних училищ, викладачів та вчителів.
Ключові слова
Швейна машина, розкрійне обладнання, напівавтомат, стібок, строчка.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Вежа-Друк
Ініціали працівника
Шовкомуд Олександр Володимирович
Факультет працівника
2020 Машинобудівний факультет
Кафедра працівника
Кафедра галузевого машинобудування та лісового господарства (МБФ)
Електронна пошта
o.shovkomud@lntu.edu.ua