Analytical chemistry

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/15847
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Analytical chemistry : lecture notes for applicants for the first (bachelor's) level of higher education of the educational and professional programme «Food Technologies» of the field of knowledge 18 Production and Technologies, specialty 181 Food Technologies of full-time and part-time study / compiled by. I. A. Moroz. - Lutsk : Lutsk NTU, 2024. – 112 p.
Ключові слова
Analytical chemistry, lecture notes, food technologies
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Мороз Ірина Анатоліївна
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
i.moroz@lntu.edu.ua