2024 Кафедра харчових технологій та хімії

Тип матеріалів: Методички
Автор/укладач Назва Факультет / Кафедра Рік видання Видавець
1 Мороз І.А.
Неорганічна, фізколоїдна та аналітична хімія

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2025 Луцьк : ЛНТУ
2 Гулай О.І.
Біохімія

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2025 Луцьк : ЛНТУ
4 Шемет В.Я.
Органічна хімія

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2025 Луцьк : ЛНТУ
5 Гунько Ю.Л.
Інформаційні та комунікаційні технології в галузі

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2025 Луцьк : ЛНТУ
6 Дударєв І.М.
Основи наукових досліджень

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2025 Луцьк : ЛНТУ
7 Голячук С.Є.
Технологія круп’яного виробництва

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2025 Луцьк : ЛНТУ
8 Сай В.А.
Технологічне обладнання галузі

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2024 Луцьк : ЛНТУ
9 Панащук Т.Є.
Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2024 Луцьк : ЛНТУ
10 Панасюк С.Г.
Технологія консервування плодів та овочів

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2024 Луцьк : ЛНТУ
Тип матеріалів: Навчальні посібники
Назва навчального посібника/підручника Факультет / Кафедра Дата публікації (рік) Видавець Файл
3
Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2024 Луцьк : ЛНТУ збірник конференції _2024.pdf1.77 МБ