Харчова комбінаторика в технології крафтових харчових продуктів

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/20781
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Харчова комбінаторика в технології крафтових харчових продуктів : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С.Г. Панасюк. Луцьк : ЛНТУ, 2025. 59 с.
Ключові слова
Харчова комбінаторика, крафтові продукти, органолептика.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Мороз Ірина Анатоліївна
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
i.moroz@lntu.edu.ua