Технологія продукції ресторанного господарства

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/16225
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Технологія продукції ресторанного господарства : метод. вказівки до викон. практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми "Готельно-ресторанна справа", галузі знань 24 Сфера обслуговування спец. 241 Готельно-ресторанна справа денної та заоч. форми навч. / уклад. О.М. Громик. – Луцьк : Луцький НТУ, 2024. – 28 с.
Ключові слова
Сировина рослинного та тваринного походження, напівфабрикати, кулінарна продукція, кондитерські вироби та напої.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Громик Оксана Миколаївна
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
o.hromyk@lutsk-ntu.com.ua