Крафтові харчові технології

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/16657
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Крафтові харчові технології : лабораторний практикум для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми
«Крафтові харчові технології» галузь знань 18 Виробництво і технології спец. 181 Виробництво та технології денної та заоч. форм навч. / уклад. І.В. Тараймович. – Луцьк : ЛНТУ, 2024. – 100 с.
Ключові слова
Практикум, харчові технології, виробництво.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Мороз Ірина Анатоліївна
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
i.moroz@lntu.edu.ua