Основи наукових досліджень

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/17991
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Основи наукових досліджень : метод. вказівки до викон. практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. І. М. Дударєв. Луцьк : ЛНТУ, 2025. 91 с.
Ключові слова
Наукові дослідження, обробка даних, статистична обробка, кореляційний аналіз, регресійний аналіз.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Мороз Ірина Анатоліївна
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
i.moroz@lntu.edu.ua