Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/19542
Тип: Навчальні посібники
Бібліографічний опис
Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства : зб. тез доп. ІІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м Луцьк, 24 квіт. 2025 р. Луцьк, 2025. 114 с.
Короткий огляд (реферат)
У збірнику представлені тези доповідей здобувачів вищої освіти і молодих учених. Рекомендується для науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів та здобувачів. Автори несуть відповідальність за зміст надісланих матеріалів та дотримання принципів академічної доброчесності.
Матеріали наведено у авторській редакції.
Ключові слова
Харчові технології, переробні виробництва, ресторанне господарство.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Мороз Ірина Анатоліївна
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
i.moroz@lntu.edu.ua