Інформаційні та комунікаційні технології в галузі

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/19583
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Інформаційні та комунікаційні технології в галузі : метод. вказівки до лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини» Галузь знань G Інженерія, виробництво та будівництво спец. G 13 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. Ю.Л. Гунько – Луцьк : ЛНТУ, 2025. – 28 с.
Ключові слова
Інформаційні технології, комунікаційні технології, обробка даних.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Мороз Ірина Анатоліївна
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
i.moroz@lntu.edu.ua