Інноваційні технології харчових виробництв

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/19616
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Інноваційні технології харчових виробництв : опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо професійної програми «Крафтові харчові технології» галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво спец. G Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. С.Г. Панасюк. Луцьк : Луцький НТУ, 2025. – 102 с.
Ключові слова
Інноваційні технології, інноваційна діяльність, новий харчовий продукт.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Мороз Ірина Анатоліївна
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
i.moroz@lntu.edu.ua