Менеджмент якості та безпечності харчових продуктів

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/20700
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Менеджмент якості та безпечності харчових продуктів : метод. вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво спец. G13 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. С. Г. Панасюк. Луцьк : ЛНТУ, 2025. 33 с.
Ключові слова
Якість, безпечність, харчові продукти, менеджмент.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Мороз Ірина Анатоліївна
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
i.moroz@lntu.edu.ua