Особливості експертизи устриць

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/5543
Тип: Наукова стаття
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій
Бібліографічний опис
Ярошевич Т.С. Особливості експертизи устриць / Т.С. Ярошевич // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. – 2019. - Вип. 12. – С.110-119.
Ключові слова
Двостулкові молюски, устриці, експертиза, споживна цінність, якість.
Дата публікації (рік)
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Ярошевич Т.С.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
t.yaroshevych@lntu.edu.ua