Молекулярна гастрономія

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/9221
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Молекулярна гастрономія : метод. вказівки до лабораторних занять та до виконання самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології та ресторанне господарство» галузі знань 18 Виробництво та технології спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. В.Я. Шемет. – Луцьк : Луцький НТУ, 2021. – 30 с.
Ключові слова
Агрегація, драглеутворення, сферизація, стабілізація.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Гулай О.І.
Факультет працівника
2020 Технологічний факультет
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
o.hulai@lntu.edu.ua